Bli kund

Vill du bli kund?

Det är enkelt – vi hjälper dig med hela processen.

 • Vi sätter kunden i fokus och utformar assistansen efter varje enskilds kunds önskemål.
 • Du får en assistansanordnare som respekterar dig och din situation. Vår målsättning är att du ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt.
 • Du väljer dina egna assistenter. Vi lägger stor vikt vid att du och dina assistenter ska passa bra ihop och detta börjar vi med redan i första fasen av rekryteringen, där vi utser de bästa kandidaterna och dessa är du sedan med och väljer bland.
 • Du får din egen kontaktperson som ansvarar för rekrytering och all samordning av din assistans.

KONTAKT

Är du inte nöjd med ditt nuvarande assistansbolag, eller kanske i behov av personlig assistans och vill bli kund hos OC, då är du välkommen att kontakta oss.

Ring oss på 073-508 93 91 eller maila till info@oc.se om du vill veta mer om OC, eller kontakta oss direkt via formuläret nedan.

MÖTET

Möte kan ske fysiskt eller digitalt. Detta möte är helt förutsättningslöst och det finns inga förpliktser. Du berättar om din situation med egna ord och dig själv som utgångspunkt och vad du har tänkt att vi ska kunna förbättra för dig och dina assistenter.

Vi berättar om OC, hur vi arbetar och hur vi skulle kunna underlätta vardagen för dig. Vi går igenom de förslag vi har till dig för att lösa ditt assistansbehov.

DITT VAL

Du tecknar avtal med OC från det datum du anser lämpligt och vi tar över ansvaret för din personliga assistans. Vi hjälper dig med din uppsägning av nuvarande assistansanordnare. Tillsammans sätter vi upp en plan på hur assistansen ska utformas och vem som gör vad.

Meddelande

  Kontakta oss

  Hur kan vi hjälpa till?

  Kontakt

  Verksamhetsansvarig
  Avlösning/Ledsagning

  Bitr. Affärsområdeschef
  Personlig assistans

  073-511 15 10
  asa.rosenqvist@oc.se

  Bitr. Verksamhetschef
  Personlig assistans, Örebro

  070-083 08 90
  mathias.olaisson@oc.se

  Verksamhetsansvarig/Kvalitetschef

  Personlig assistans

  jennie.lundin@oc.se

  Verksamhetschef
  Personlig assistans, Malmö

  073-572 94 89
  fredrik.nilsson@oc.se