Omsorgscompagniet söker Undersköterskor med körkort till Hemtjänst i Västerås
Som medarbetare i hemtjänsten ska du ge god omvårdnad och social omsorg till våra kunder enligt beslut utifrån rådande lagstiftning. Du ska hjälpa och stödja kunden i det dagliga livet för att främja den funktionella förmågan. Du ska även ha kontakt med anhöriga, övriga berörda professioner och delta i olika mötesforum.

Du tycker om att arbeta med människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person ska du vara flexibel, serviceinriktad, positiv och ansvarstagande. Du ska ha förmåga att ta egna beslut men också en förmåga att samverka med övriga i teamet.
Att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift är en mycket viktig del av arbetet vilket innebär att du ska ha goda kunskaper i det svenska språket.

Vi söker i första hand dig som är utbildad undersköterska men även dig som inte har utbildning är välkommen att söka. Oavsett ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg. Har du undersköterskeutbildning kan du erbjudas tillsvidareanställning.
Vi har i dagsläget inga gårader vilket innebär att körkort är ett krav för att kunna söka jobbet.
Skicka din ansökan med ditt cv och personliga brev till therese.lindmark@oc.se