Skip to content

Jobba hos oss

OC Ambassadör

OC värdesätter alla sina medarbetare. OCs medarbetare ska ses som ett team och känna sig stolta över att arbeta hos OC och utgör OCs absolut viktigaste marknadsförare som stärker bolagets varumärke. OCs medarbetare är OCs ambassadörer. OC satsar på engagemang, kommunikation och positiv företagskultur. OC värdesätter sina medarbetare och deras välbefinnande. De ska trivas på arbetsplatsen, känna sig delaktiga i bolagets initiativ och projekt och alltjämt kunna förbättra sina kunskaper och färdigheter. OCs medarbetare ska känna sig hörda och att deras åsikter beaktas. Som OC ambassadör utgör du en viktig del i bolagets framgång och utveckling.

Kom och jobba hos oss och låt OC ge dig en härlig arbetsplats att gå till och utvecklas. Vi letar alltjämt efter ny och duktig personal som vill representera bolaget. Vill ni bli vår nya OC ambassadör kontakta oss.

OC Academy

OC satsar på utbildning och snabba och effektiva on-boarding processer. OC är ett bolag i ständig utveckling och vill växa. Det innebär att OC söker ny och kompetent personal så som kundansvariga, personliga assistenter, boendestödjare mm. OC academy innebär en utformad, strukturerad och noggrant planerad onboarding-process som hjälper nya medarbetare att snabbt komma in i sina roller, förstå sitt ansvar och utveckla de nödvändiga färdigheterna för att bli framgångsrik. OC erbjuder anpassat utbildningsprogram, mentorprogram, regelbunden feedback för att identifiera framsteg och områden för förbättring. Är ni intresserad att bli en i vårt team kontakta oss.